SAULE komt naar het Euro Space Center!

//SAULE komt naar het Euro Space Center!

SAULE komt naar het Euro Space Center!

Het is zeker, SAULE zal een concert geven in het Euro Space Center!

Kom en geniet van het gratis concert dat op zaterdag 15 juli 2017 in de namiddag zal plaatsvinden op het podium van het Vivacité-dorp.

Het Euro Space Center en de gemeente Libin hebben in 2017 hun krachten gebundeld om de enige halte van de Beau Vélo de RAVel in de Provincie Luxemburg te verwelkomen.

Ontdek HIER het volledige programma.

Saule, ofwel Baptiste Lalieu, werd geboren in Bergen (België) op 25 september 1977. Zijn vader heeft de Belgische nationaliteit, zijn moeder is van Siciliaanse oorsprong. Zijn jeugd is getekend door verschillende muzikale invloeden, gaande van Frank Zappa tot Georges Brassens. Hij leert zichzelf gitaar spelen en richt zich eerst tot de komedie. In het kader daarvan studeert hij vier jaar lang dramatische kunst aan het Conservatorium van Brussel. Hij schrijft sketches en toneelstukken en schakelt vervolgens over tot het schrijven van liedjes. Hij maakt als singer-songwriter en als zanger deel uit van een rockgroep genaamd My Second Skin. Saule wordt zowel beïnvloed door Serge Gainsbourg als door Radiohead en Jeff Buckley, een van zijn grootste inspiratiebronnen. Hij zegt: “Geen enkele stijl verafschuwt me, zolang het me ontroert.”. In zijn muziek vindt men folk, blues en rock terug.
GRATIS CONCERT

By | 2017-06-12T13:08:50+00:00 juni 12th, 2017|Beau Vélo de Ravel 2017|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment