DRONE DAY 2017-07-27T14:16:26+00:00

EURO SPACE CENTER DRONE DAY - ZATERDAG 29 JULI

Ontmoet onze dronedeskundigen!

Welke zijn de verschillende manieren waarop een drone kan worden gebruikt? Welke zijn de verschillende soorten drones? Hoe wordt men een professionele dronepiloot? Kom en vind een antwoord op al uw vragen over deze vliegende toestellen!

Ontdek van dichterbij de talrijke toepassingen van drones in de aanwezigheid van droneliefhebbers en professionele dronepiloten. Spelers actief in het ontwerpen en de verkoop van professionele of recreatieve drones, piloot-cameraman voor de filmindustrie, wedstrijdpiloot, opleiders, meer dan 20 ondernemingen uit de sector verwelkomen u zodat u kunt kennismaken met hun activiteit.

Deze luchtvaartuigen hebben weldra geen geheimen meer voor u dankzij onze talrijke activiteiten: vliegdemonstraties, uitleg over de besturing en de bouw van drones, jongeren kunnen een eerste keer kennismaken met de besturing van een drone en conferenties voor het hele gezin.

PROGRAMMA

AANDACHT
Dit evenement verloopt volledig in het Frans. Voor meer details over de activiteiten kan u terecht op de FR versie van deze pagina via onderstaande link.
Het spektakelparcours zal uitzonderlijk gesloiten zijn maar onze dynamische 5D cinema blijft de gehele dag toegankelijk voor alle bezoekers.
Als nederlandstalige bezoeker kunt u zich wel ter plaatse inschrijven voor een vlieginitiatie met een drone. Deze activiteit is beschikbaar vanaf 8 jaar.

DRONE DAY PROGRAMMA

DETAILS

Datum:
Zaterdag 29 juli 2017

Uurrooster:
10 u. – 17 u.

Tarief:
€ 3 per kind (6-12 jaar)
€ 5 per volwassene

ADRES

EURO SPACE CENTER
Rue devant les Hêtres 1
6890 TRANSINNE

NEWS

EXPOSANTEN